Zapraszamy Was na kolejną wspaniałą, daleką, kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na WARSZTATACH ONLINE ze Sneczem poznacie kolejne klasyczne smaki TAJLANDII! <3
Kuchnia tajska należy do jednych z najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają się niezwykłymi aromatami.
Czy w domowych warunkach możemy zrobić prawdziwe tajskie dania? Oczywiście że TAK!
Podczas naszych warsztatów dowiecie się jak zrobić najpyszniejszy makaron stir-fry z kurczakiem (i/lub) tofu, oraz pyszną, tajską, słodko-kwaśną zupę TOM YUM GOONG.
Bazując na oryginalnych, azjatyckich produktach oraz tych sezonowych, łatwo dostępnych w sklepach pokażemy Wam jak przygotować prawdziwą ucztę!
Na zakończenie warsztatów ONLINE będziecie mieli okazję zadać pytania Szefowi Kuchni, który rozwieje Wasze wszelkie wątpliwości. Będzie inspirująco i niezwykle smacznie! Do zobaczenia!
CZYTAJ WIĘCEJ
Brak wydarzeń