Zapraszamy Was na kolejną, wspaniałą, kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na WARSZTATACH STACJONARNYCH z Bartoszem Sneczem Dębskim poznacie azjatyckie, wiosenne smaki zupełnie nowych dań! <3
Bazując na oryginalnych azjatyckich produktach, oraz tych sezonowych, łatwo dostępnych w sklepach pokażemy Wam jak przygotować prawdziwą ucztę! Poznamy historię dań, oraz różnice jakie występują w danych kuchniach Azji.
Podczas naszych warsztatów dowiecie się jak zrobić japońską klasykę - czyli MISO SHIRO z łososiem, wakame i tofu. Następnie poznamy wspaniały przepis na pyszne, wietnamskie SAJGONKI z warzywami, makaronem ryżowym i mielonym mięsem. Na obiad czeka nas prawdziwa uczta - koreański BIBIMBAP, czyli koreański bowl z kimchi, wołowiną bulgogi, z jajkiem smażonym na głębokim tłuszczu z ryżem. Deser to tajski klasyk - BANANY GOTOWANE w mleczku kokosowym.
Będzie pysznie! Zabierzcie ze sobą przyjaciół i wpadajcie! :)
CZYTAJ WIĘCEJ
Brak wydarzeń