Warszawa

 Cook Story by Samsung
 ul. Klimczaka 1 lok 13

 25.05.2020

 18:00
 

Wszystkich pasjonatów morskiej kuchni oraz tych, którzy kochają mięso zapraszamy na niezwykłe warsztaty Surf & Turf Story - Skarby morza i ziemi.

Będzie to kolejna cudowna, kulinarna opowieść, którą stworzymy wspólnie z Szefem Kubą Błogowskim... Świeże ryby, wspaniałe owoce morza, mięso najlepszej jakości oraz aromatyczne przyprawy i dodatki sprawią, że poczujecie się jak w gwiazdkowej restauracji!

Podczas warsztatów nauczycie się jak wybierać najlepsze ryby, jak je filetować, przyrządzać i dobrze „obrobić”, oraz z czym najlepiej się komponują.
Nauczycie się także jak rozpoznać, czy mięso jest dobrej jakości i jak je najlepiej przygotowywać.

Kuba podpowie Wam jak przygotowywać wszystkie składniki, by zachować nie tylko wspaniały, świeży smak ale i wszystkie wartości odżywcze. Pokaże Wam także, jak dobrać odpowiednie dodatki, takie jak puree ziemniaczane z wasabi, czy chrupki ze skórki z kurczaka.

Na koniec kolacji Szef kuchni zaserwuje specjalny mini deser niespodziankę.

To będzie niezapomniany, pyszny wieczór! Z lampką wina w dłoni przygotujemy lekkie i pyszne potrawy:

CZYTAJ WIĘCEJ