Warszawa

 Cook Story by Samsung
 ul. Klimczaka 1 lok 13

 20.08.2020

 18:30
 

Zapraszamy Was na kolejną wspaniałą, daleką, kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na WARSZTATACH ONLINE ze Sneczem poznacie kolejne klasyczne smaki TAJLANDII! <3

Kuchnia tajska należy do jednych z najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają się niezwykłymi aromatami.
Czy w domowych warunkach możemy zrobić prawdziwe tajskie dania? Oczywiście że TAK!

Podczas naszych warsztatów dowiecie się jak zrobić najpyszniejszy makaron stir-fry z kurczakiem (i/lub) tofu, oraz pyszną, tajską, słodko-kwaśną zupę TOM YUM GOONG.

Bazując na oryginalnych, azjatyckich produktach oraz tych sezonowych, łatwo dostępnych w sklepach pokażemy Wam jak przygotować prawdziwą ucztę!

Na zakończenie warsztatów ONLINE będziecie mieli okazję zadać pytania Szefowi Kuchni, który rozwieje Wasze wszelkie wątpliwości. Będzie inspirująco i niezwykle smacznie! Do zobaczenia!

CZYTAJ WIĘCEJ