Warszawa

 Cook Story by Samsung
 ul. Klimczaka 1 lok 13

 13.10.2020

 18:00
 

Kochani, WRACAMY PEŁNĄ PARĄ Z WARSZTATAMI STACJONARNYMI! <3

Wraz z Bartoszem Sneczem Dębskim zapraszamy Was na kolejną wspaniałą
przygodę po Azji w naszym studiu!

Tym razem przeniesiemy się do kraju Kwitnącej Wiśni, czyli Japonii...
Poznamy wszystkie tajniki cudownego, japońskiego dania jakim jest
RAMEN.

Podczas części teoretycznej Snecz opowie nam czym charakteryzuje się
Makaron Ramen. Dowiemy się, na czym polega jego wyjątkowość i czemu
tak świetnie nadaje się do tego japońskiego dania. Poznamy i wspólnie
wykonamy wywar Chintan - jeden bogaty i pełny smaku wywar, który
będzie bazą do kilku rodzajów ramenu.

Nauczymy się, jaka jest różnica pomiędzy Shio, Shoyu i Miso ramen,
oraz które orientalne dodatki się z nimi idealnie komponują.

CZYTAJ WIĘCEJ