Warszawa

 Cook Story by Samsung
 ul. Klimczaka 1 lok 13

 01.12.2020

 18:30
 

Czy w domowych warunkach możemy zrobić pyszne azjatyckie dania? Oczywiście że TAK ! Tym razem na warsztatach online z Bartkiem Sneczem Dębskim poznacie azjatyckie smaki zupełnie nowych dań, a konkretniej najlepszy, AZJATYCKI STREETFOOD.

Bazując na oryginalnych, azjatyckich produktach oraz tych sezonowych, łatwo dostępnych w sklepach pokażemy Wam, jak przygotować prawdziwą ucztę!

Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół i dodatków, m.in. kolendry, chilli, imbiru czy tajskiej bazylii sprawią, że Wasza kuchnia "przesiąknie" niezwykłymi aromatami...

Podczas warsztatów ze Sneczem wykonamy Kuay Teaw Ped Toon - czyli zupę z kaczką, grzybami Shitake, kiełkami Mung i makaronem ryżowym oraz Pad Kee Mao, inaczej zwane "Drunken Noodles" - czyli szeroki makaron ryżowy z wołowiną, ciemnym sosem i tajską bazylią <3

Na zakończenie warsztatów ONLINE będziecie mieli okazję zadać pytania Szefowi Kuchni, który rozwieje Wasze wszelkie wątpliwości. Będzie inspirująco i niezwykle smacznie! Do zobaczenia!

CZYTAJ WIĘCEJ